Schade aan uw auto in Haarlem?

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, zullen wij u op de beste manier mogelijk van dienst zijn. Wij hebben veel ervaring met het herstellen van zeer diverse schade gevallen en kunnen u altijd vakkundig helpen. Heeft uw auto lakschade? Wij werken in Haarlem met de nieuwste watergedragen laksystemen. Wij doen het gronden, schuren, plamuren en voorbewerken van de auto alvorens de auto te voorzien van de nieuwe laklaag.

Schade door een aanrijding?

Heeft u schade door een aanrijding? Dan is het zaak om een Europees Schadeformulier in te vullen. Als er een tegenpartij bij de aanrijding is betrokken, moet deze ook zijn gegevens invullen. Beide partijen moeten het formulier ondertekenen. Is er sprake van een ongeluk? Dan is het belangrijk om de politie in te schakelen. Neem vervolgens contact op met ons om uw schade te melden en meteen een afspraak te maken in Haarlem. Wij weten precies welke stappen er gevolgd moeten worden en helpen u graag met uw autoschade in Haarlem en regio Haarlem. Het is verstandig om de volgende documenten mee te nemen:

• Ingevuld schadeformulier
• Kentekenbewijs
• Geldige groene kaart
• Rijbewijs

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw schade wordt hersteld en dat de schadeafhandeling met de verzekeringsmaatschappij wordt geregeld.