Schadeherstel in Haarlem in stappen

Hoe gaat schadeherstel in zijn werk? Het herstellen van de schade gaat in een aantal stappen. Deze stappen zijn nodig om het voertuig er weer als nieuw uit te laten zien.

• Demontage en uitdeuken
Het begin van het schadeherstel is het verwijderen en vervangen van de beschadigde onderdelen. We deuken plaatdelen uit en verzorgen het plaatwerk in onze werkplaats in Haarlem.

• Voorbewerking
De delen die vervangen of hersteld zijn moeten worden voorbewerkt. Dit voorbewerken bestaat uit het schuren van alle plaatdelen en deze voorzien van een grondlak. Als het plaatwerk klaar is, gaat de auto naar de spuitafdeling.

Meer dan schadeherstel alleen

• Spuiten
In onze mengkamer in Haarlem wordt via de computer de exacte kleur aangemaakt. Wij gebruiken alleen lakken die het milieu sparen: de zogenaamde “water gedragen” lakken. Vervolgens wordt de wagen in de spuitcabine voorzien van een nieuwe laklaag om daarna in de droogcabine te worden uitgehard.

• Montage en aflevering
Als de auto de spuiterij heeft verlaten, worden alle delen gemonteerd en vindt er een technische controle plaats. We zorgen er daarnaast voor dat uw voertuig schoon en netjes is als u deze op komt halen. Direct iemand nodig voor uw autoschade in Haarlem? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!