Onze werkplaats in Haarlem

Onze werkplaats is gevestigd in Haarlem en ligt vlak achter het station en goed te bereiken. Wij beschikken in onze werkplaats over alle faciliteiten die nodig zijn om autoschade snel en vakkundig te herstellen. Op het gebied van autoschade in Haarlem helpen wij u onder andere met:

• Spuitwerkzaamheden
• Algeheel schadeherstel
• Krassen
• Kunststof bumpers
• Laswerkzaamheden

Deskundigheid in de werkplaats

De vakmannen van ons autoschadebedrijf in Haarlem hebben een schat aan ervaring en beschikken over goede en professionele materialen, gereedschappen en apparatuur. Zo kunnen wij elke auto repareren, restaureren en aanpassen. Wij staan voor een vakkundige en snelle service. In onze werkplaats in Haarlem kunnen wij elke kleur mengen. Hierdoor kunnen wij een goed resultaat garanderen. Ter besparing van het milieu maken we in onze werkplaats in Haarlem alleen gebruik van watergedragen lakken.

Onze vakkundige medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden door jarenlange ervaring. Daarnaast hanteren wij voordelige prijzen die we altijd vooraf met u afspreken. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u meer weten over ons? Of heeft u direct een expert op het gebied van autoschade in Haarlem nodig? Neem dan vrijblijvend en gratis contact met ons op.